Voormalig Visserswoning Met Prive Zwembad In Praia da Luz Vlak Bij Het Strand

9 Juli 2021 - Casa da Praia Algarve

€ 99.00

Beschikbaar voor 6 personen.

Ouderwetse charme begroet je overal waar je kijkt dit 300 jaar oude vissershuisje. De woning is omgebouwd tot een romantische woning met prive zwembad en terras. De zachte kleuren van het decor worden aagevuld door natuurlijk licht.

De woning is op 200 m van het strand gelegen en dicht bij alle faciliteiten van dit populaire vakantie dorpje. Er is een bakker en een kleine supermarkt in de buurt van het huis zodoende hoeft u niet ver voor uw dagelijks vers brood, fruit, groenten etc. en uw auto kan gratis geparkeerd worden voor de deur. Het huis werd volledig gerenoveerd.. Het bestaat uit drie slaapkamers, een keuken, eetkamer, Marokaanse stijl badkamer met douche, zitkamer, prive zwembad, terras met BBQ en buiten douche.

De dikke muren van de tradionele bouw houden het huis koel in de zomer en warm in de winter. Twee bedden in de tweede en derde slaapkamer bieden plaats tot 6 personen.

Begin de dag met koffie en een hoining koek bij het zwembad. geniet van een dagje aan het strand of verken 1 van de vele bezienswaardigheden in de omgeving, eindig de dag ontspannen onder de fruit bomen van het terras.

De Casa da Praia Algarve portofoio is door een interier en tuin architect onworpen die meer dan 15 jaar in de Algarve woont. Het huisje is bezaaid met unieke en eclectische stukken, verzameld tijdens reizen over de hele wereld.

Deel een maaltijd in de rust van uw tuin of ga naar 1 van de vele lokale restaurants en bars. Voor rustigere avonden en ongestoorde ontspanning vindt u een selectie gezelschap spelletjes en boeken in verschillende talen. Op zoek naar vegetarische eetgelegenheden, een wijngaard of waar u amandel- en vijgenboomgaarden kunt vinden? Hoop je een glimp op te vangen van een dolfijn? Verlang je naar een handgeweven deken of een handtas gemaakt van kurk? Het huisje heeft een map met een greep uit persoonlijke favorieten – plaatsen om naartoe te gaan, dingen om te zien, wat te kopen en wat te eten.

Hoe fijn is dat…. De bedden zijn opgemaakt en voldoende handdoeken liggen in de kast. Het huis is voorzien van hand-, thee- en vaatdoekjes, kruiden, afwasmiddel, hand-zeep, zeep, shampoo, bad zeep, koffie, thee, suiker, vuilniszak en ook de eerst rol toiletpapier ontbreekt niet.

Geen stress … je hebt vakantie! Lekker eten, een goed glas wijn, een duik in het zwembad, fietsen, wandelen of gewoon helemaal niets! Wij hopen dat jullie je snel “thuis” voelen en genieten.

Welkom in Casa da Praia Algarve!

www.casadapraia-algarve.com

Huis:

Leefruimte:

Zitplaats voro 6 personen

Eetplaats:

Eetplaats voor 6 personen
bureau en stoel

Keuken:

Gasfornuis – electrische oven
Koelkast – Vriezer
Toaster – Waterkoker – Filter koffiemachine – Nespresso koffie machine
Strijkplank . Strijkijzer

Slaapkamer:

Slaapkamer 1: dubbel bed (160 x 200 cm) met ingebouwde kleer kast
Slaapkamer 2: 2 enkele bedden )90 x 200 cm)
Slaapkamer 3: stapelbed 2 x (90 x 200 cm)

Badkamer:
Bad – Douche – wastafel – toilet

Buiten ruimte:

Terras met tafel – 4 stoelen – BBQ
BBQ – buiten douche
Prive zwembad 4 x 2 m

Algemeen:

Wifi
Flat screen TV
Brandkoffer
Haardroger
Verwarming (houtkachel en electrische verwarming)
Strandspeelgoed
Veiligheid: brandblus apparaat – brandwerend deken – eerste hulp koffer – rook/CO2detectie – veiligheids signalisatie
Gratis parkeren vlak voor het huis

Diensten:

Aankomst : 16 h
Vertrek: 10 h
Persoonlijke reisgids
Fietsverhuur op aanvraag
Yoga op aanvraag
Surfboard verhuur op aanvraag
Hoge stoel – baby bed met bedlinnen verhuur
Strand handdoeken verhuur

Huisreglementen:

Huisdieren niet toegelaten
Roken binnen niet toegelaten
Feesten niet toegelaten

 

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi
Zwembad

Regio
Algarve

Ligging
Aan zee

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 6